joi, 21 iunie 2012

While the Earth sleeps

Peter Gabriel si Deep Forest au creat o melodie impresionanta, cei care o cunosc stiu despre ce vb, cei care nu va rog sa ascultati.. cu mare atentie piesa. Majoritatea cuvintelor sunt de neinteles sau poate de inteles pt cei ce stiu limbi extrem de rare.., in fine, ideea e ca as vrea sa asculti aceasta piesa si sa faci un exercitiu mental: imagineaza-ti exact asta, imagineaza-ti ca pamantul doarme :).., si imagineaza-ti ca el se trezeste o data cu primii oameni care se trezesc, gandeste-te cat de minunat si cat de binecuvantat esti sa traiesti pe o planeta atat de frumoasa.
De ce vreau sa faci asta?, pentru ca vreau sa stiu ca iti intelegi rolul aici, dincolo de viata saraca sau bogata pe care o ai, dincolo de ambitia sau lipsa ei care te marcheaza TU influentezi lucrurile numai prin simplul fapt ca esti aici. Este un rol pe care deseori il uitam, tu, eu, noi, suntem aici sa aducem bogatie si belsug unei planete care ne-a oferit deja prea mult, rolul nostru aici este acela de a crea si a continua sa prosperam prin armonie. De fiecare data cand ascult piesa asta imi aduc aminte de rolul meu si m-am gandit sa iti creez si tie aceasta asociere.., in esenta, cam tot ce vreau sa iti spun e simplu: nu ai dreptul sa fi posomorat de dimineatza cand te trezesti sau in timpul zilei cand seful te critica.., tu ai deja un rol maretz aici, pe batranul pamant.., nu te pune niciodata mai prejos de el si nu lasa pe nimeni, pe absolut nimeni sa o faca. Manifesta libertatea si iubirea ce o simti in lucruri creative si in lucruri care nu includ angajamente., Pamantul te vrea liber, asa ai fost creat si orice alterare a acestei conditii duce la dereglari psihice, fizice grave (si nu glumesc).
Obisnuieste-te sa asculti aceasta piesa macar o data la saptamana si incearca sa iti dai seama unde este locul tau in imensul puzzle al omenirii?, ce ai putea tu face astfel incat sa te eliberezi de griji, probleme facand ceea ce iti place si ceea ce implicit, sigur stii sa faci.
Daca vrei, te invit pe mess sa detaliem mai multe, sasu_bogdan2009.
Ma inclin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu